先日サントリーホールに訪れた際に、隣のANAインターコンチネンタルホテル東京内「ザ・ステーキハウス」にてランチを楽しみました。
レストランの特徴的なオープンキッチンに設置された備長炭炭火焼グリル(全長3m)で調理されたステーキは、焼き加減も抜群で、一口食べるごとに舌が喜ぶ味わいでした。
サラダバーがあり、新鮮な野菜が好きなだけ食べられるのも魅力の一つです。
店内の雰囲気も上品で落ち着いており、スタッフの方々の気配りが行き届いていて、特別な日や記念日に、ぜひまた訪れたいと思えるレストランの一つです。
When I visited Suntory Hall the other day, I enjoyed lunch at "The Steakhouse" in the ANA Intercontinental Hotel Tokyo next door.
The steak was cooked on the Binchotan charcoal grill (3m long) installed in the restaurant's characteristic open kitchen.
There is a salad bar, and one of the attractions is that you can eat as much fresh vegetables as you like.
The atmosphere inside the restaurant is elegant and calm, and the staff are very attentive. It is one of the restaurants that I will definitely want to visit again for special occasions and anniversaries.