Mandarin Orange

「書くことでアイデアが生まれる」をモットーに、自分で描いたイラストを添えて、本のレビューなどを含めていろいろ書いていこうと思います。

炭火焼グリルで極上の肉を堪能!ザ・ステーキハウス/ANAインターコンチネンタルホテル東京の贅沢 Enjoy the finest meat on the charcoal grill! Luxurious taste of The Steakhouse / ANA Intercontinental Hotel Tokyo

先日サントリーホールに訪れた際に、隣のANAインターコンチネンタルホテル東京内「ザ・ステーキハウス」にてランチを楽しみました。

レストランの特徴的なオープンキッチンに設置された備長炭炭火焼グリル(全長3m)で調理されたステーキは、焼き加減も抜群で、一口食べるごとに舌が喜ぶ味わいでした。

サラダバーがあり、新鮮な野菜が好きなだけ食べられるのも魅力の一つです。

店内の雰囲気も上品で落ち着いており、スタッフの方々の気配りが行き届いていて、特別な日や記念日に、ぜひまた訪れたいと思えるレストランの一つです。

数種類の塩を比べながら楽しむことができます。You can enjoy comparing several kinds of salt. 여러 종류의 소금을 비교하면서 즐길 수 있습니다.

When I visited Suntory Hall the other day, I enjoyed lunch at "The Steakhouse" in the ANA Intercontinental Hotel Tokyo next door.

The steak was cooked on the Binchotan charcoal grill (3m long) installed in the restaurant's characteristic open kitchen.

There is a salad bar, and one of the attractions is that you can eat as much fresh vegetables as you like.

The atmosphere inside the restaurant is elegant and calm, and the staff are very attentive. It is one of the restaurants that I will definitely want to visit again for special occasions and anniversaries.